Støt

Støt Demons

har du lyst til at bakke op om den lokale idræt?

Du kan støtte Amager Demons på flere måder, uanset om du er medlem af vores forening eller bare har lyst til at bakke op om den lokale idræt.
Vi tilbyder både traditionelle sponsoraftaler til footballgale virksomhedsejere, og Microsponsorater til dig der vil støtte et bestemt hold i klubben.
Du kan endda støtte helt uden at det koster dig ekstra, hvis du vælger et OK abonnement.

støttemedlem

Kunne du tænke dig at støtte et bestemt hold i Amager Demons med et lille beløb hver måned, og samtidig have mulighed for at vinde fede præmier?
Vi kalder vores støttemedlemmer for Micro-Sponsorer, og du bestemmer selv hvor meget du vil støtte med. Alle Micro-Sponsorer deltager desuden løbende i lodtrækninger om merchandise eller andre fede præmier.
Det tager kun to minutter at komme i gang, og du bestemmer selv hvilket hold din støtte skal gå til. Alle de små sponsorater betyder f.eks. flere sjove ture og arrangementer eller nye uniformer til spillerne.

Tryk på billedet til venstre for at læse mere om ordningen og tilmelde dig som Micro-Sponsor.

ok benzin

Med et OK Kort eller OK’s app kan du støtte Amager Demons hver gang du tanker bilen. Og det er ikke kun på brændstof, du kan støtte, men også OK Mobil og OK El.

Med OK’s app kan du altid tanke, vaske, parkere og meget mere. Om du vil betale med dit Dankort, OK Kort, Apple Pay eller MobilePay i appen, bestemmer du. Og gider du ikke apps, kan du altid få et OK Kort.

Hver gang du tanker brændstof på dit OK Kort eller i app’en, så støtter du Amager Demons med minimum 5 øre pr. liter.
Hvis du også bestiller OK Mobil eller OK El, så fordobles din støtte, eller tredobles hvis du vælger begge dele! Så i stedet for 5 øre støtter du med op til 15 øre pr. liter benzin og diesel du tanker med dit OK Kort eller i OK’s app.
OK Erhvervskort kan også bruges.

Tryk på billedet til højre for at støtte Amager Demons hver gang du tanker.

er du klar til at give et bidrag?

Vil du gerne støtte Amager Demons, eller høre mere om mulighederne for at hjælpe en frivillig idrætsforening med at skabe endnu flere gode oplevelser for børn og unge?
Tryk på knappen herunder og fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig, med at hjælpe os.

Scroll to Top