Hold

Flagfootball

flagfootball

Flagfootball er en udgave af amerikansk fodbold, men uden den hårde fysiske kontakt. Som navnet antyder “tackler” man i stedet modstanderen ved at stjæle deres flag i bæltet. Banen er mindre og man spiller 5 mod 5, men der er stadig alle de spektakulære kast, catches og touchdowns!

På flagfootballholdet træner vi seriøst og spiller for at vinde. Der stilles krav både til den enkelte spiller og til holdet som helhed. Der er en klar forventning om at sporten har høj prioritet, og at spillerne forstår vigtigheden af den enkeltes bidrag til det fælles mål. Vi har ambitioner om gode resultater på højeste niveau, og regner med at spillerne har det samme. 

Træningen er elitepræget, men vi lægger stor vægt på socialt sammenhold og godt humør. Nye spillere kan stadig få en grundlæggende introduktion til sporten, og løbende deltage på lige fod i alle øvelser. Der fokuseres på finpudsning af tekniske færdigheder, samt taktisk forståelse for spillet.

På flagfootballholdet er der en fin balance mellem at opnå de ønskede resultater, og give nye spillere en chance for at komme på holdet. Der er plads og muligheder for alle som vil være en del af klubben, og den gode velkomst til nye spillere har høj prioritet.

Flagfootballholdet spiller i den bedste danske række, og deltager årligt i internationale turneringer.
Du skal være minimum 17 år for at spille på holdet.

TRÆNING

Tirsdag 18.30 – 20.30
Søndag 10.00 – 12.00
Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup

KONTINGENT

100 kr./måned
Opkræves 1. januar & 1. juli

KONTAKT

Oscar Omø Broge-Starck
flagfootball@amagerdemons.dk
50 42 71 57

er du klar til at spænde hjelmen?

Har du fået svar på alle dine spørgsmål og er du klar til at prøve amerikansk fodbold?
Tryk på knappen herunder og start din gratis prøvemåned!

Scroll to Top