Om demons

Ny spiller

har du lyst til at prøve kræfter med amerikansk fodbold?

Overvejer du at begynde til amerikansk fodbold, så kan vi godt forstå dig. Vi synes nemlig, at amerikansk fodbold er en af de fedeste sportsgrene, der findes.
Her er plads til alle, og vores dygtige trænere hjælper dig med at finde den helt rigtige position på banen. Uanset om du tidligere har spillet amerikansk fodbold, eller du er helt ny i sportens verden, så har vi plads til dig.
Har du viljen, lysten til at lære og en masse gå på mod, så tilmeld dig en gratis prøvetræning herunder. Du kan også læse mere om hvordan du kommer godt igang nederst på denne side.

Måske kender du kun amerikansk fodbold fra NFL og tænker at man skal være lidt af en supermand for at være med? Bare rolig, i virkeligheden amerikansk fodbold er en sport for alle. Selv om sporten er både fysisk krævende og til tider virker voldsom, er der så mange forskellige positioner og roller, at alle kan være med, uanset alder, højde og vægt.
Vi gør meget ud af at alle, uanset niveau, kan komme i gang med at spille. Du finder snart ud af at det slet ikke er så svært, og bliver hurtigt en del af fællesskabet.

Du kan prøve amerikansk fodbold i en måned, inden du skal betale kontingent. Så har du god tid til at se, om det er noget for dig.
For at starte din prøveperiode skal du blot tilmelde dig en gratis prøvetræning herover. Du vælger selv et tidspunkt der passer dig. Har du lyst til at fortsætte efter din første prøvetræning skal du registrere dig som prøvemedlem. Så har vi nemlig alle de informationer vi skal bruge på forhånd, og du kan hurtigt komme i gang med alt det sjove. Når du har udfyldt din tilmelding modtager du en mail fra os med flere praktiske oplysninger.
Efter en måned kontakter vi dig og hører om du har lyst til at fortsætte. Hvis ikke sletter vi alle dine informationer igen.

Nej, den første måned kan du låne klubbens udstyr, mens du finder ud af om sporten er noget for dig. Herefter kan du købe dit eget eller leje det af klubben.
Udover det udstyr vi stiller til rådighed, skal du bruge en tandbeskytter, fodboldstøvler og noget praktisk udendørs idrætstøj. Har du ikke en tandbeskytter, kan du købe en af os for 20 kroner.
Hvis du fortsætter med at spille, får du til kampe brug for lidt mere, f.eks. beskyttere til lår og knæ m.m.. Du lærer hurtigt hvad for noget udstyr man kan købe ved at tale med dine holdkammerater.

Er det din første træning og har du ikke dit eget udstyr, så mød op ved Amagerhallens Indgang C 30 min. før træningen starter for at få udleveret låneudstyr.

Alle vores hold træner hver tirsdag og torsdag hele året rundt, dog holder vi ferie i de normale ferieperioder.
Ungdomsholdene træner fra 17.30-19.00.
Juniorholdet træner fra 18.00-19.00
Seniorholdets træning er fra 19.00-21.00.

Sommertræning (April-Oktober):
Amagerhallen
Løjtegårdsvej 62
2770 Kastrup

Vintertræning (November-Marts):
Kunstgræsbanen v. Tårnby Stadion
Gemmas Alle 41
2770 Kastrup

Når du tilmelder dig bliver du til at starte med registreret som prøvemedlem, og så placerer vi dig i den rette aldersgruppe. Hvilket hold det bliver afhænger af dit fødselsår samt tidspunkt på sæsonen. Der er oprykning mellem ungdomsrækkerne i skolernes sommerferie, og det år du fylder 20 rykker du op på seniorholdet.
For de fleste ungdomsspillere betyder det at årgangene følger folkeskolens klassetrin:

Mikro (U10): 3. og 4. klasse.
Mini (U12): 5. og 6. klasse.
Kadet (U14): 7. og 8. klasse.
Development (U16): 9. og 10. klasse.
Junior (U19): Gymnasie eller andet, til det år du fylder 20.
Senior: Du bliver 20 eller ældre i år.

Er du pige og har lyst til at spille amerikansk fodbold, så kan du sagtens spille med drengene. På Mikro, Mini og Kadet spiller piger med deres jævnaldrende, men kan vælge at spille en årgang under på Development, Junior og Senior.

Vi opkræver kontingent to gange om året, 1. januar og 1. juli. Kontingentprisen pr. 1. januar 2023 er:

Mikro, Mini & Kadet: 1500,00 kr..
Development & Junior: 1500,00 kr..
Senior: 2250,00 kr..
Leje af hjelm: 300,00 kr..
Leje af skulderbeskytter: 300,00 kr..

Inkluderet i din kontingentbetaling er alle omkostninger til medlemsskab og obligatorisk spillerlicens.
Derudover kan der komme udgifter til f.eks. transport til kampe, sociale arrangementer, nyt spillertøj og personligt udstyr.

er du klar til at spænde hjelmen?

Har du fået svar på alle dine spørgsmål og er du klar til at prøve amerikansk fodbold?
Tryk på knappen herunder for at læse mere information til nye forældre eller gå direkte til tilmelding og start din gratis prøvemåned!

Scroll to Top