Hold

Kadet – U14

kadet - u14

Vi begynder langsomt at introducere konkurrenceelementet i sporten, og spillerne begynder at forstå de taktiske aspekter i højere grad end tidligere, men vores primære fokus er stadig sammenholdet, legen og glæden ved sport.

Alle spillere får stadig træning på samtlige positioner, men til kampene begynder vi i højere grad at placere spillerne på udvalgte positioner ud fra kropsbygning og sportslige styrker.
Til træning bruger vi hver gang tid på opvarmning og grundlæggende motoriske øvelser. Vi vil forbedre vores balance og kropsstyrke så vi kan blive gode amerikanske fodboldspillere. Vi træner alle de grundlæggende teknikker, med særligt fokus på korrekt tackleteknik og spillernes sikkerhed, og begynder at arbejde med mere komplicerede øvelser.

I Kadet-rækken er der ikke en turnering eller liga som i mange andre sportsgrene, men i stedet en række af stævner og kampdage hos de forskellige klubber, hvor der spilles på kryds og tværs. Der bliver ikke talt point eller kåret en vinder, men hvert år kåres Årets Kadet Klub.

Det kan være forvirrende at starte på noget nyt. Derfor har vi samlet en masse information om amerikansk fodbold og Amager Demons i vores Forældreinfo. Tryk på knappen “Læs Mere” herunder.

TRÆNING

Tirsdag & Torsdag 17.30 – 19.00
Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup

KONTINGENT

250 kr./måned
Opkræves 1. januar & 1. juli

KONTAKT

Jacob Udengaard
ungdom@amagerdemons.dk
27513018

er du klar til at spænde hjelmen?

Har du fået svar på alle dine spørgsmål og er du klar til at prøve amerikansk fodbold?
Tryk på knappen herunder for at læse mere information til nye forældre eller gå direkte til tilmelding og start din gratis prøvemåned!

Scroll to Top