Hold

Mikro – U10

mikro - U1o

Det skal være sjovt at dyrke sport, så selv om vi kommer for at spille amerikansk fodbold, så har vi i Amager Demons stort fokus på leg og bevægelse. På Mikro handler det udelukkende om at lære at spille amerikansk fodbold, og slet ikke om hvem der vinder eller taber.

Alle spillere får træning på samtlige positioner, og til kampe roterer vi spillerne så alle kan få lov at prøve hvad de har lyst til.
Til træning bruger vi masser af tid på opvarmning og grundlæggende motoriske øvelser. Vi vil forbedre vores balance og kropsstyrke så vi kan blive gode amerikanske fodboldspillere. Vi træner alle de grundlæggende teknikker, med særligt fokus på korrekt tackleteknik og spillernes sikkerhed, men vi laver aldrig det samme to dage i træk.

Stævnesæsonen går fra april til oktober. I Mikro-rækken er der ikke en turnering eller liga som i mange andre sportsgrene, men i stedet en række af stævner hos de forskellige klubber, hvor der spilles på kryds og tværs. Der bliver heller ikke talt point eller kåret en vinder, men hvert år kåres Årets Mikro Klub.

Det kan være forvirrende at starte på noget nyt. Derfor har vi samlet en masse information om amerikansk fodbold og Amager Demons i vores Forældreinfo. Tryk på knappen “Læs Mere” herunder.

TRÆNING

Tirsdag & Torsdag 17.30 – 19.00
Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup

KONTINGENT

250 kr./måned
Opkræves 1. januar & 1. juli

KONTAKT

Jacob Udengaard
ungdom@amagerdemons.dk
27513018

er du klar til at spænde hjelmen?

Har du fået svar på alle dine spørgsmål og er du klar til at prøve amerikansk fodbold?
Tryk på knappen herunder for at læse mere information til nye forældre eller gå direkte til tilmelding og start din gratis prøvemåned!

Scroll to Top