Hold

Senior

senior

På seniorholdet træner vi seriøst og spiller for at vinde. Der stilles krav både til den enkelte spiller og til holdet som helhed. Der er en klar forventning om at sporten har høj prioritet, og at spillerne forstår vigtigheden af den enkeltes bidrag til det fælles mål. Vi har ambitioner om gode resultater på højeste niveau, og regner med at spillerne har det samme. 

Træningen er elitepræget, men vi lægger stor vægt på socialt sammenhold og godt humør. Nye spillere kan stadig få en grundlæggende introduktion til sporten, og løbende deltage på lige fod i alle øvelser. Der fokuseres på finpudsning af tekniske færdigheder, samt taktisk forståelse for spillet. Der er en forventning til alle spillere om styrketræning enten sammen eller hver for sig.
På seniorholdet er der en fin balance mellem at opnå de ønskede resultater, og give alle spillere en chance for at komme på holdet. Der er plads og muligheder for alle som vil være en del af klubben, og den gode velkomst til nye spillere har høj prioritet.

Seniorholdet spiller i 1. Division, som er landets næstbedste række.
Turneringen varer fra april til oktober, og afsluttes med finale og oprykningsspil til National Ligaen.

TRÆNING

Tirsdag & Torsdag 19.00 – 21.00
Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup

KONTINGENT

375 kr./måned
Opkræves 1. januar & 1. juli

KONTAKT

Ryan Andersen
hc@amagerdemons.dk
21 57 52 74

er du klar til at spænde hjelmen?

Har du fået svar på alle dine spørgsmål og er du klar til at prøve amerikansk fodbold?
Tryk på knappen herunder og start din gratis prøvemåned!

Scroll to Top