Hold

Junior – U19

junior - u19

Vi forbereder os langsomt men sikkert på blive klar til springet fra ungdom til senior. Vi går på banen for at vinde, og spillerne har en stor grad af selvmotivation og forståelse for hvad det kræver at spille på dette niveau. Der er fart på til træning, vi stiller krav og forventninger til hinanden, men vi gør det hele med et smil og masser af godt humør. Sammenhold og kammeratskab er i fokus, og vi ønsker at skabe et miljø som spillerne vil huske tilbage på med glæde resten af livet.

Træningen minder i opbygning mere og mere om det der venter på seniorholdet og de fleste har en eller to faste positioner, både til træning og til kamp. 
Øvelserne bærer præg af specialisering og mere avancerede teknikker, og spillerne kan nu selv dyrke styrketræning i Amagerhallens Fitness når de har lyst. Det er stadig muligt for helt nye spillere at starte på holdet og lære sporten fra bunden.
Trænerne er typisk tidligere spillere på højt niveau og uddannede trænere med lang erfaring.

Juniorholdet træner udendørs hele året, og spiller turnering fra april til oktober.

Det kan være forvirrende at starte på noget nyt. Derfor har vi samlet en masse information om amerikansk fodbold og Amager Demons i vores Forældreinfo. Tryk på knappen “Læs Mere” herunder.

TRÆNING

Tirsdag & Torsdag 19.00 – 20.00
Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup

KONTINGENT

250 kr./måned
Opkræves 1. januar & 1. juli

KONTAKT

MJ Williams
junior@amagerdemons.dk

er du klar til at spænde hjelmen?

Har du fået svar på alle dine spørgsmål og er du klar til at prøve amerikansk fodbold?
Tryk på knappen herunder for at læse mere information til nye forældre eller gå direkte til tilmelding og start din gratis prøvemåned!

Scroll to Top