Hold

Development – U16

development - u16

Spillerne er nu så modne at vi konkurrerer både om pladserne på holdet og placeringer i turneringen. Spillerne begynder at gå op i resultater, men vi har en sund balance mellem præstation og inklusion. Vi spiller amerikansk fodbold med de fleste af de normale regler, og flere spillere begynder på styrketræning for at forbedre deres præstationer på banen. Det er også nu at man kan komme på idrætsefterskole, high school eller på ungdomslandsholdet, og vi opfordrer alle til at prøve deres grænser af. Det skal dog stadig være sjovt at komme til træning, og vi har stort fokus på sammenhold og godt kammeratskab.

Træningen er nu mere specialiseret og der er flere der har en eller to faste positioner, både til træning og til kamp.
De fleste spillere har spillet nogle år, og træningen bærer præg af specialiserede øvelser og mere avancerede teknikker, samt fælles styrketræning for alle der har lyst. Det er dog stadig muligt for helt nye spillere at starte på holdet og lære sporten fra bunden.

I Development-rækken spilles der en efterårs- og en forårsturnering. Der tælles point og føres resultater, og der spilles finale mellem de to bedst placerede hold.

Det kan være forvirrende at starte på noget nyt. Derfor har vi samlet en masse information om amerikansk fodbold og Amager Demons i vores Forældreinfo. Tryk på knappen “Læs Mere” herunder.

TRÆNING

Tirsdag & Torsdag 17.30 – 19.00
Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup

KONTINGENT

250 kr./måned
Opkræves 1. januar & 1. juli

KONTAKT

Mads Hyrsting Larsen
development@amagerdemons.dk
20 89 05 73

er du klar til at spænde hjelmen?

Har du fået svar på alle dine spørgsmål og er du klar til at prøve amerikansk fodbold?
Tryk på knappen herunder for at læse mere information til nye forældre eller gå direkte til tilmelding og start din gratis prøvemåned!

Scroll to Top