Om demons

Bestyrelsen

mød bestyrelsen i amager demons

Bestyrelsen i Amager Demons er primært ansvarlig for at foreningen overholder og lever op til alle krav og forventninger fra bl.a. kommune og forbund. Derudover er det bestyrelsens opgave at udvikle Amager Demons i tråd med medlemmernes ønsker indenfor de gældende vedtægter og budgetter.
Bestyrelsen mødes fysisk mindst 6 gange årligt, og arbejder mellem møderne med forskellige opgaver og i diverse udvalg.
Der er langt flere opgaver i Amager Demons end bestyrelsen kan klare alene, så derfor er det vigtigt at medlemmerne engagerer sig i frivillige opgaver, så bestyrelsen kan fokusere på at styre foreningen i den rigtige retning.
Har du lyst til at blive en del af Amager Demons’ bestyrelse, kan du stille op på den ordinære generalforsamling. Vil du vide mere kan du skrive til et af bestyrelsesmedlemmerne herunder.

JACOB UDENGAARD

Formand

Har siddet i bestyrelsen siden 2016.
Jeg har været en fast del af Amager Demons siden klubbens start i 2002. Det blev til hele 14 sæsoner på seniorholdet, både som cornerback, safety og wide receiver inden støvlerne blev stillet på hylden til fordel for bestyrelsesarbejdet.
Jeg brænder for ungdommen og foreningslivet, og arbejder for at skabe en kultur hvor alle bidrager. 
Privat arbejder jeg som Flyveleder i København, er gift med Rikke og far til to teenagere. Min fritid bruger jeg på biler, bestyrelsesarbejde og mountainbiking.

LARS HYRSTING LARSEN

Næstformand

Har siddet i bestyrelsen siden 2021.
Jeg har været en del af Amager Demons siden 2009. Startende som 16-årig har jeg spillet mig op igennem ungdomsrækkerne, hvor det blev til 4 sæsoner. På klubbens senior hold nåede jeg at spille 11 sæsoner, hovedsageligt som runningback, før jeg valgte at slutte karrieren og træde ind i bestyrelsen. Foreningslivet er et vigtigt element i samfundet, især for ungdommen, og jeg brænder for at kunne give unge mennesker det bedste grundlag for at udvikle sig motorisk samt at skabe fællesskaber og kammerater for livet, som jeg selv har gjort.
I privaten arbejder jeg som IT-revisor i København, og nyder, med min kæreste Simone tilværelsen som forældre til August. Min fritid bruges på min familie, venner, hobbyer såsom Warhammer og bestyrelsesarbejdet i Amager Demons.

kasper billing

Kasserer

Har siddet i bestyrelsen siden 2022.
Jeg har i mange år været en af de faste forældre på sidelinjen, da mine to sønner startede i Amager Demons på U12 og U14. Jeg har altid deltaget aktivt i klubben, og der er altid noget man kan hjælpe med, som klubbens medlemmer får gavn af. Jeg blev i sen alder selv aktiv spiller i december 2021 og er det stadig.
Privat arbejder jeg i Nordea, er gift med Lena og far til Anton og Niklas som begge er både ungdomstrænere og aktive spillere på U19 og Senior.

vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om arbejdet i bestyrelsen?
Tryk på knappen herunder og send os en mail, så svarer vi så hurtigt vi kan.

Scroll to Top